Christiania Byggteknikk – produktutvikling i 70 år!

Christiania Byggteknikk AS, tidligere Patentband AS, ble etablert i 1947 og har siden starten utviklet og produsert det originale patentbåndet i tillegg til tekniske innfestningssystemer – hovedsakelig til bygg og anleggsindustrien i Norge.

Vi blir ofte kontaktet når et prosjekt krever spesialtilpassede eller helt nye løsninger. Etter flere store prosjekter har vi etter hvert blitt spesialister på å tilpasse våre løsninger til stadig nye materialer og byggteknikker.

I tillegg til patentbånd i forskjellige utførelser, materialer og farger, utvikler, teknisk beregner og produserer vi braketter og oppheng for ulike prefabrikkerte fasade-elementer, levert komplett med tilhørende spesialskruer beregnet for innfesting til både tre, stål og betong.


Ved siden av vår produksjon har vi et moderne og automatisk pakkeanlegg, som forsyner markedet med produkter i både våre egne forpakninger, men også i våre kunders «private brand» emballasje.

Vi trives med utfordringer, og benytter ofte vår tekniske kompetanse til ombygging og videreutvikling av våre egne produksjonslinjer i fabrikken når det er nødvendig for å oppnå et optimalt resultat. 

På disse sidene ønsker vi å gi innblikk av hva vi gjør og hvordan vi gjør det, noe som kanskje kan vekke interesse for tjenestene våre. Finnes det en idé der ute, er vi alltid nysgjerrige og deltar gjerne i prosjektet ditt!


Bildegalleri