Skruer


Betongskruer

CB Betongskruer er en komplett serie skruer for ulike innfestings løsninger. For feste av ulike materialer som trevirke, stålbraketter/vinkler eller andre komponenter til betong. Tekniske beregninger av kapasitet etter test utført av DIBt, Tyskland med referanse til Europeisk Teknisk Godkjenning ETA -11/0284.


Treskurer

CB/Topix treskrueserie tar for seg de fleste løsninger i bygg. Innehar European Technical Approval ETA-12/0132. I dette sortiment finnes skruer for de minste operasjoner invendig, til de store tunge forankringer av trevirke utvendig. Eksempel CC-Konstruksjonsskruer for sammenføyning av to tredeler, Limtre og Konstruksjonsvirke i alle dimensjoner. Alle beregninger i.h.t. Eurocode 5.


Ekspansjonsbolter

For middels og tyngre innfesting. Galavnisert eller syrefast.


Selvborende/gjengende skruer

CB Selvborende og gjengende skruer er et komplett sortiment som spenner fra de minste dimensjoner til innvendig bruk, til de tunge innfestingsløsninger til fasadekledning, eksempel Sandwichelementer til konstruksjonsstål. Characteristic resistance values ETA-11/0174 - Z-14.1-4. * ETA-13/0181 - Z-14.4-407.


Ventilasjonsskuer

CB-Ventilasjonsskrue for spiro og 4-kant kanaler. Leveres i to varianter, Quicpoint for bruk i 2x 0,6mm stål og Drillpoint for 2x 1,0mm stål. Skruene er utviklet og testet for optimal hurtig penetrering i tynnplatestål, og med lavest trykk / kraft.

 

Har du noe du lurer på angående Skruer? Ta direkte kontakt med oss her: